Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu/powinien być al dente/.
Na oliwie podsmażyć drobno posiekaną cebulkę , pieczarki, dodać pokrojoną w kostkę szynkę/odłożyć 1 duży plaster/, rozdrobnione, świeże listki szpinaku.
Całość lekko poddusić i połączyć z makaronem.
Dodać ugotowany groszek.
Żółty ser pokroić w drobną kostkę i połączyć z masą makaronową, doprawić do smaku solą i pieprzem.


Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Ale fajny pomysł:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    pomysł bardzo ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !