Sposób przygotowania

Porcję umyć zalać wodą.Gotować na małym ogniu, aż do czystego wywaru. Dodać kaszę wcześniej przelaną zimną wodą (mętną wodę odlać). Warzywa drobno pokroić w kosteczkę lub drobne talarki, wrzucić do wywaru. Gdy waszysko będzie trochę podgotowane, dodać drobno pokrojoną kapustę i starty czosnek.
Dalej gotować. Doprawić kucharkiem. Na koniec dodać pietruszę, aby jej długo nie gotować, bo straci kolor.
Smacznego

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !