Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Gruszki obieramy ze skórki i kroimy w niewielką kostke, wlewamy wodę i na wolnym ogniu prażymy ok 15 minut, tak aby byly miękkie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne smaki
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uhm, gruszka z jagodą musi smakować wybornie ! Przyznaję, że takiej jeszcze nie jadłam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    apetyczne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    warto zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !