Składniki:
ogórki gruntowe | 2 kg |
cukier | 30 dag |
woda | 1,5 litra |
ocet | 2 szklanki |
kalafior | 1 mały |
cebula | 3 sztuki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
pieczarki | 50 dag |
sól kamienna | 0,5 szklanki |
ogórki gruntowe | 2 kg |
cukier | 30 dag |
woda | 1,5 litra |
ocet | 2 szklanki |
kalafior | 1 mały |
cebula | 3 sztuki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
pieczarki | 50 dag |
sól kamienna | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: