Sposób przygotowania

Łopatkę pokroić w kosteczkę. Kalafiora podzielić na różyczki. Cebulę pokroić w dużą kostkę, a marchewkę w plastry. Mięso obsmażyć na oleju, oprószyć curry i mąką. Przełożyć je do garnka. Na tym samym tłuszczu obsmażyć warzywa. Dodać je do mięsa. Tłuszcz rozprowadzić bulionem i zagotować. Zalać nim składniki w garnku. Dodać ziele angielskie. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem ok . 30 minut. Doprawić solą i pieprzem. Danie podawać posypane natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    POLECAM :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !