Sposób przygotowania

Ryby otrzymałem od kolegi, były świeżo złowione i pozbawione wnętrzności i porządnie wypatroszone i oczyszczone. Ryby podzieliłem na połowę. Wewnątrz oraz zewnątrz opruszyłem je zmieloną solą morską oraz przyprawą do ryb. Do środka każdej ryby włożyłem łyżeczkę masła i każdą rybę osobno zawinąłem w kawałek folii aluminiowej. Grillowałem ok. 20-25 minut, bardzo smaczna

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rybki, a taka grillowana musi być super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Całe wieki nie jadłam szczupaka:(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    szczupak przepyszna ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobra rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    szczupak jest wspanialy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !