Sposób przygotowania

Kapelusze prawdziwków czyścimy i myjemy, następnie drobno kroimy (można zetrzeć na grubej tarce). Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym maśle, gdy się zeszkli dodajemy grzybki i podsmażamy przez około 5-10 minut cały czas mieszając. Dodajemy mąkę i dokładnie mieszamy. Dolewamy bulion i gotujemy aż grzybki będą miękkie. Pod koniec dodajemy śmietanę z posiekanym koperkiem - już nie gotujemy. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny do makaronu, i nic więcej nie trzeba...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !