Sposób przygotowania

Jajka zmiksować dokładnie z cukrem.Dodać olej i wodę a następnie stopniowo dodawać mąkę z proszkiem i kisiele. Ciasto przelać do posmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą tortownicy o średnicy ok.24 cm lub do keksówki i piec w 180 stopniach przez ok.50-60 minut. Jeszcze ciepłe ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pięknie wyrośnięte, apetyczne i pewnie jeszcze można wymieniać kisiele na rózne smaki...super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Proste, a jakie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !