Sposób przygotowania

Na garnku z wrzącą wodą umieścić miseczkę, wlać śmietankę, dodać cukier waniliowy, sól, masło i czekoladę połamaną na kostki.
Do miseczki zetrzeć skórkę ze sparzonej pomarańczy.
Mieszać, aż czekolada się roztopi, a wszystkie składniki utworzą gęsty krem.
Krem przełożyć do filiżanek i podawać z herbatnikami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przeglądania moich różnorodnych przepisów - zapewne każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !