Sposób przygotowania

Majonez rozcieńczyć z mlekiem do konsystencji wg własnego uznania. Dodać starte składniki i kukurydzę oraz starty czosnek. Doprawić cukrem, solą o papryką ostrą.
Najlepszy gdy chwilę postoi.
Polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    musi być smaczny taki sosik :)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zajrzałam tu, bo zaintrygowała mnie nazwa ;) Ciekawy sosik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny sos do jajek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny sos do jajek
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    bardzo fajny sosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jutro zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !