Sposób przygotowania

Buraki obieramy z skórki i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu studzimy i kroimy w paseczki lub kostkę . Cebulę czerwona obieramy i siekamy drobno . Ogórka myjemy i obieramy . Kroimy w kosteczkę . Składniki mieszamy . Dodajemy majonez . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku . Chłodzimy .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam, do obiadu
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    nie jadłam takiej!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !