Sposób przygotowania

Marchewki obrać, umyć i osuszyć. Zetrzeć na tarce, ja ścieram marchewkę na tą surówkę na małych oczkach, wtedy wydaje mi się bardziej soczysta, natomiast jeśli ktoś woli można zetrzeć na grubszych oczkach. Przyprawić cukrem, najlepiej pudrem, żeby nie trzeba było długo mieszać z celu rozpuszczenia. Dodać sok z cytryny, wszystko razem dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    też taką robię jest pyszna;)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna,zdrowa,kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ja dodaję do niej zwykły cukier kryształ i jabłko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    samo zdrowie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    codziennie zjadam jedną marchewkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    same witaminki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !