Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Na patelni rozgrzać połowę oleju, wsypać pokrojoną cebulę i startą na tarce o dużych oczkach marchewkę. Chwilę razem podsmażyć, przełożyć do rondla, wlać odrobinę wody i dusić około 10 min


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam pyszne zestawienie
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podane i bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    chyba sie nie przekonam do wątróbki:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super pomysł,ja robię z cebulką i jabłkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczny obiadek.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !