Sposób przygotowania

Kalafiroa gotujemy w wodzie. Jak zaczyna się gotować należy posolić. Przygotowujemy maczkę. Roztapiamy w rondelku lub na patelni margarynę dodając do niej na koniec bułkę tartą. Doprowadzamy do zagotowania i polewamy nią ugotowanego i odcedzonego z wody kalafiora.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja osobiście uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka, muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    osobiście uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !