Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filet z kurczaka opłukać, osuszyć i delikatnie rozbić tłuczkiem (starać się by mięso przybrało formę serca). Oprószyć lekko solą. Wybić jajko na talerzyk, rozmącić. Na drugi talerz wysypać bułkę. Filet zanurzać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano z obu stron.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fsjne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ładnie podane
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne serduszko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo fajny obiadek
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie serce podane z serducha musi smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    dobry obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Lubie takie kotleciki :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pomysłowy kotlecik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne danie :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !