Sposób przygotowania

Rabarbar oczyścić z włókien i pokroić w niezbyt cienkie krążki.
Cebulę drobno posiekać.
Na oliwę wsypać cebulę, posolić posłodzić i posypać pieprzem - smażyć, aż się lekko skarmelizuje.
Dodac ocet balsamiczny, przyprawy i rabarbar - wymieszać, nakryć i dusić, aż zmięknie.
Odkryć i dusić, często mieszając, aż sos zgęstnieje.
Pod koniec duszenia dosypać suszoną natkę kolendry i doprawić sumakiem.

Podawać do mięs smażonych, pieczonych i z grilla.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobre
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>* Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich przepisów :) - Każdy znajdzie tutaj coś smacznego dla siebie :) *</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    kuszący :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !