Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, zalewamy wrzątkiem, gdy przestygnie odciskamy , wrzucamy do garnka i zalewamy wrzącą wodą. Wrzucamy posiekany koperek, szczypior z cebulą i pokrojoną w kostkę , podsmażoną na oleju kiełbasę, dodajemy kostkę i resztę przypraw. Gotujemy na małym ogniu aż kapusta będzie miękka. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dzisiaj robię
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dzisiaj robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę zrobić
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    lubię taki letni bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super kapustka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam taką kapustę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !