Sposób przygotowania

Ryz gotujemy w osolonej wodzie na sypko. Koper włoski obieramy,kroimy na nieduże kawałki, podsmażamy koper na rozgrzanym tłuszczu na patelni. Rosół gotujemy,dodajemy podsmażony koper i gotujemy jeszcze około 15minut. Wsypujemy ryż,mieszamy chwilę jeszcze gotujemy po czym przyprawiamy do smaku i zabielamy śmietaną. Podajemy gorącą zupę dekorując koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Grzegorz8

    Koper sie genialnie komponuje z wszystkim włoskim!Ja znalazlam w Lidlu salami z koprem,smakuje genialnie!Tydzien włoski rządzi!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !