Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Rybę wyjąć z puszki, osączyć z oleju, włożyć do miski, rozgnieść widelcem razem z żółtkami. Cebulę i ogórki drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć z majonezem, przyprawić do smaku solą i pierzem, wymieszać. Pastą napełnić białka, ozdobić według uznania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być przepyszne skoro z makrelą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    ekstra pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    pyszna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !