Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab podzielić na porcje. Rozbić tłuczkiem do mięs z każdej strony. Oprószyć w przyprawie do schabu. Obtoczyć w mące następnie w rozkłóconym jajku. Panierować w bułce. Smażyć na rozgrzanej patelni z olejem z obydwóch stron na złoty kolor,


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    mniam, mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny obiadek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały pomysł na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !