Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić i ostudzić. Pianę ubić na sztywno, dodać żółtka i wymieszać do tego dodajemy cukier i cukier waniliowy i mieszamy dłużej. Później dodajemy mąkę proszek do pieczenia, mleko i margarynę. Połowę ciasta wylewamy na brytfannę i wsypujemy połowę czereśni. Do drugiej dodajemy kakao i dajemy drugą część czereśni i wlewamy na białe ciasto. Pieczemy godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    kurcze, non stop myślę o czereśniach a nie mogę ich nawet ruszyć ;< ale przy nadarzającej się okazji kiedy będę mogła je zjeść to spróbuję !
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    muszę zrobić,biorę więc do siebie:)
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !