Sposób przygotowania

Z oliwy, octu, ziół i czosnku zmiażdżonego i roztartego z solą zrobi marynatę i natrzeć nią boczek. Owinąć folią i pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie piec w 160 stopniach. Jest dobry na ciepło lub na zimno do chleba.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tessa

    lubię boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jadło.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ziołowy jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny taki boczek z ziołami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super na zimne dni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    musi byc pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    lubie takie mięsko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszny taki boczuś
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale to musi być smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to musi być pyszne!!! :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny taki aromatyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    do chlebka super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    lubię taki boczek :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    fajny przepis
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smakowity ten boczuś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !