Sposób przygotowania

Rybę kroimy na małe kawałki i panierujemy jak tradycyjnie kotleta , pieczemy na zloty kolor na oleju ,rybkę tylko lekko solimy .
Skłdaniki zalewy wszystkie dajemy do garnka i gotujemy 3 min , cebula ma być poszatkowana , taką gorącą zalewą , zalewamy rybę w słoiku i mamy na kiedyś na imprezę jak znalazł jest pyszaa;)

Komentarze

  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Może to być panga lub inna jaką lubimy , ja robię czasem z mintaja , czy morszczuk :)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Bardzo smaczna , i latwa do przyrządzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajny przepis muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !