Przepis i sposób przygotowania na: ryba w zalewie
Skłdaniki zalewy wszystkie dajemy do garnka i gotujemy 3 min , cebula ma być poszatkowana , taką gorącą zalewą , zalewamy rybę w słoiku i mamy na kiedyś na imprezę jak znalazł jest pyszaa;)
ryba | 1.2 kg |
Zalewa: | |
ocet | 1 szklanka |
woda | 6 szklanka |
cukier | 5 łyżka |
sól | 2 łyżka |
przyprawa do zup | 2 łyzka |
cebula | 2 szt |
pieprz | 6 szt |
ziele angielskie | 6 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 zabki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: