Sposób przygotowania

Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i kakao, wymieszaj. Ciasto wylej na blachę wysmarowaną masłem i posypaną bułką tartą. Piecz 25-30 minut.

Budynie ugotuj na mleku i wystudź. Masło utrzyj, dodawaj stopniowo wystudzony budyń, cukier puder i aromat, wszystko wymieszaj razem.

Kremówkę ubij ze śmietan fix, cukrem pudrem, kakao i przesianą na drobno kawą.

Zimny biszkopt przekrój na pół. Na pierwszej części rozsmaruj masę budyniową i 1/3 masy kawowej. Przykryj drugim plackiem, posmaruj resztą masy kawowej i dowolnie udekoruj. Postaw w chłodne

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    pyszniutkie:)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Śliczniutko - pyszniutko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    I jak ładnie udekorowany:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo apetyczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo kuszące.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacyjne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !