Sposób przygotowania

Biała część: Białka ubijamy (nie do końca, tak by nie były jeszcze puszystą pianą) z cukrem. Do białek dodajemy stopniowo resztę składników. Ciemną, kakaową część przygotowujemy tak samo. Rabarbar oraz truskawki obieramy, myjemy i kroimy na mniejsze kawałki. Ciasto białe wylewamy na posmarowaną margaryną blachę, na wierzch ciemne i posypujemy owocami a następnie cukrem pudrem. Pieczemy około 20 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż mi w brzuchu burczeć zaczęło na widok takich pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    napewno pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda przepychaśnie
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetycznei wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !