Sposób przygotowania

1. Pistacje obrać ze skorupek i rozdrobnić w blenderze. Odłożyć trochę do dekoracji. Resztę zmiksować wraz umytymi listkami bazylii, mięty oraz z oliwą. Składniki powinny być rozdrobnione, ale nie zmiksowane na gładką masę.

2. Liście rukoli umyć, ułożyć na talerzu. Ser pokroić w kostki. Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na połówki. Ser i truskawki ułożyć na rukoli, polać pesto i posypać pistacjami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PRZE PRZE PRZE PRZEPYSZNA !! Jutro ją robię obowiązkowo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Znowóż moje smaki - uwielbiam Twoje sałatki!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna i jak popatrzyłam na te truskaweczki..... ślinka pociekła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szczotka_od_kija

    wygląda zjawiskowo!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !