Sposób przygotowania

Biszkopty lub ewentualnie mogą być herbatniki kruszymy i kładziemy na sam spód , żółtka ubijamy z cukrem dodając oba serki , wszystko razem mieszamy dodajemy skórkę pomarańczową lub wanilię i chłodzimy w okrągłej foremce . Topimy cukier na karmel i robimy ozdoby na papierze pergaminowym .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm fajna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !