Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 1,5l wody , dodajemy 3 kostki rosołowe, gotujemy. Por i cebulkę kroimy, smażymy na patelni ok 10 minut na wolnym ogniu, pomidory obieramy ze skórki, kroimy w kostkę (bez miąższu) dorzucamy do pora, mieszamy, wrzucamy do gotującego bulionu. Przyprawiamy vegetą, bazylią, dodajemy łyżeczkę przecieru pomidorowego i pół szklanki makaronu, gotujemy do miękkości makaronu, podajemy z posiekaną pietruszką. Smacznego!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Zdrowa zupka z pomidorów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !