Sposób przygotowania

schab kroimy na wieksze plastry nastepnie rozbijamy nacieramy startym czosnkiem i sola i pieprzem z obu stron pozostawiamy na 1 godz. Przygotowujemy wykałaczki tyle ile mamy plastrów schabu w tym czasie na wykałaczki pokorojony w kostke ser, cebule kroimy w talarki , papryke w paski , szynke w kostkę a grzyby jesli są małe nakładamy cale na wykałaczke nastepnie zawijamy w plastry schabu i obtaczamy w roztrzepnamym jajku i obtaczamy w bułce tartej smazymy na złoty kolor gdy usmażymy wyciągamy wykałaczki i mięso rozkrawamy na pół i wten sposoób powstają łodeczki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetny pomysł na obiad :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pyszności)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !