Sposób przygotowania

Oba filety przecinamy na pół, aby sie nie rozpadywały podczas smażenia. posypujemy je przyprawą do ryb, a nastęonie obtaczamy je w mące, potem w jajku i jeszcze w bułce tartej - panierke dociskamy do ryb. Filety rybne smażymy na rozgrzanym oleju, a następnie podajemy do obiadu razem z dowolną surówką (np z kiszonej kapusty i marchewki) oraz obranymi i ugotowanymi w osolonej wodzie ziemniakami. Obiad na piatek gotowy - smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    rybka na obiadek, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    dla mnie zestaw super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny obiadek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !