Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Z jabłek odciąć płasko górę (tę stronę z ogonkiem), usunąć gniazdo nasienne i delikatnie wydrążyć zostawiając ok. 1 cm warstwę miąższu.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nietypowe połączenie, ale moze byc smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja lubię nietypowe połączenia.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo oryginalny przepis. Jestem ciekawa smaku.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !