Sposób przygotowania

Odłożyć 20 g wiórków kokosowych, a pozostałe zmiksować z miodem, śmietaną (30 g) i twarogiem. Odstawić do lodówki.
Sos czekoladowy przygotować wg. przepisu na opakowaniu. Pozostałą śmietanę ubić z cukrem. Z masy kokosowej uformować kulki i obtoczyć je w pozostałych wiórkach. Na talerzu nałożyć porcje bitej śmietany wymieszanej z sosem czekoladowym i kilka kulek kokosowych.

Komentarze

  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Fajny przepis !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    muszą być znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    to musi być bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo fajne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny deserek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A to ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne kuleczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !