Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kaczke nacieramy wszystkimi przyprawami od środka i od zew. Odstawiamy na kilka godzin. Następnie do środka kaczki wkładamy żurawinę oraz jabłko przekrojone na 4. Kaczkę zaszywamy lub do tego celu używamy wykałaczek. Kaczkę kładziemy na ruszcie na blaszce. Na blaszke wlewamy wodę. Blaszkę szczelnie przykrywamy folią aluminiową.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    moje ulubione jedzonko ! kaczkę w każdej postaci uwielbiam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszna kaczusia :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiami81

    miam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszna pewnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Prezentuje się bardzo apetycznie ... i ta spieczona skórka - pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !