Sposób przygotowania

Sole myjemy osuszamy. Solimy i doprawiamy pieprzem do smaku . Następnie smarujemy musztardą . Płatki owsiane wysypujemy na talerz i obtaczamy rybkę w płatkach . Taką rybkę albo pieczemy na ruszcie albo w piekarniku. Tak długo aż płatki zarumienią się

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajna jest taka panierka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    polecam super
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ulubiona rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slonko888

    zaraz bede probowac taka zropbic ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !