Sposób przygotowania

zioła opłukać osuszyć i drobno posiekać,czosnek obrać i także drobno posiekać wymieszać z ziołami mięso umyć pokroić na kotlety oprószyć solą i pieprzem białym świeżo zmielonym na patelni rozgrzać olej panierować kotlety z obu stron w mące i upiec z obu stron,posmarować ziołami i czosnkiem na każdym kotlecie położyć wiórki masła przykryć patelnię i dusić do miękkości,podawać z ziemniakami lub ryżem,można także podać z podpieczonymi pomidorami i cukinią.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Nie przepadam za kotletami ale chętnie bym je spróbowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    oj pysznosci takie kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetny kotlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    aromatyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !