Sposób przygotowania

Z podanych składników upiec biszkopt, wystudzić, przekroić. Truskawki i jagody zmiksować ze śmietana na puszek, dodać rozpuszczoną żelatynę, dosmakować cukrem. Biszkopt przełożyć masą owocową posmarować wierzch biszkoptu dość gruba warstwą masy ułożyć świeże polówki truskawek, polać rozpuszczona czekoladą. Schłodzić

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takie coś to ja lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo chyba dzisiaj upichcę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kulinarna Ja

    oj zaszalałabym z takim kawałkiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !