Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem, w osobnej misce ucieramy margarynę na gładką masę, dodajemy masę żółtkową i dalej ucieramy dodając powoli mąki z proszkiem do pieczenia. Pod koniec dodajemy pianę ubitą z białek.

Foremkę natłuszczamy i wysypujemy tartą bułką, wylewamy równomiernie ciasto i układamy owoce lekko je dociskając.

Piekarnik rozgrzewamy do 200' i pieczemy ciasto ok. 40 minut.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    wspaniałe smaki
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    z truskawkami mniamniusie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mienta

    proste przepisy na ciasta są najlepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    smak dzieciństwa...:) Mniam!
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !