Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę dobrze płuczemy i drobno siekamy, cebulę kroimy w kostkę, pieczarki ścieramy na tarce. Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pieczarki z cebulą i smażymy przez chwilę, dodajemy kapustę, wszystko podlewamy wodą, patelnię przykrywamy i dusimy wszystko aż kapusta będzie miękka, w razie potrzeby w trakcie duszenia dolewamy wody. Doprawiamy solą i dużą ilością pieprzu.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    prezentuja sie bardzo smacznie ;)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię je do czerwonego barszczyku...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !