Sposób przygotowania

Jajka myjemy , wybijamy do kubka, jajka dobrze roztrzepać, posolić, dodajemy wodę mineralną niegazowaną dokładnie wymieszać, wylewamy na rozgrzane masło. Smażymy na małym ogniu tak aby jajecznica się nie przypaliła, na sam koniec dodajemy posiekany szczypiorek, dobrze wymieszać, doprawić jeszcze solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię jajecznicę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię jajecznicę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !