Sposób przygotowania

Zaczynamy roztopienia masła i posiekania czekolady oraz przygotowania brzoskwiń.
Następnie w jednej misce łączymy suche składniki, w drugiej mokre i łączmy zawartość obu misek. Dodajemy czekoladę.
Napełniamy foremki, w każdą wtykamy kawałek brzoskwini.

Pieczemy ok 20 minut w 180 stopniach.

Z podanego przepisu wychodzi około 12 muffinów klasycznej wielkości, ja tym razem piekłam w innej foremce i musiałam się ratować dodatkowymi silikonowymi foremkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !