Sposób przygotowania

Biszkopt-jaja ubijamy z cukrem następnie dodajemy mąkę z proszkiem.Wylewamy do uprzednio wysmarowanej formy i pieczemy.Galaretki rozpuszczamy w szklance wrzącej wody(galaretkę zieloną osobno żółtą osobno),czekamy aż wystygnie i łączymy ze śmietaną(szklanka śmietany do szklanki rozpuszczonej galaretki)i miksujemy Ostudzony biszkopt dzielimy na trze części i przekładamy galaretką połączoną ze śmietaną,wierzch możemy polać polewą

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pycha ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pychota!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię takie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    fajne ciastko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !