Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo, czyli około 8 minut. Następnie kroimy je w kosteczkę. Szczypiorek dokładnie myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Ogórki kroimy w cienkie talarki, a pieczarki w kostkę. Wszystko dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy jogurt naturalny i majonez. Na koniec doprawiamy według upodobań papryką ostrą i solą. Całość dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczna sałatka , lubię jajeczne sałatki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !