Sposób przygotowania

Szpinak rozmrażamy na patelni podgrzewając na najmniejszym ogniu.

Gdy się rozmrozi dodajemy łyżkę śmietany oraz pieprz, czosnek i cayenne.

Mąkę mieszamy z proszkiem.

Jogurt mieszamy z oliwą.

Wlewamy mokre składniki do suchych i łączymy.

Na koniec dodajemy szpinak.

Mieszamy i nakładamy po łyżce ciasta na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.

Każde ciastko posypujemy odrobiną soli morskiej

Pieczemy około 20 minut w 180 stopniach.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pieknie wygladaja :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ALE FAJNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    pomysłowe. i wyglądają smakowicie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    to co ze szpinakiem to musimy być dobre:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slonko888

    własnie zrobiłam bo przepis juz dlugo w ulubionych ;) ciasteczka obłedne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !