Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mąki, 3 łyżek cukru, proszku do pieczenia, 3 żółtek i margaryny wyrabiamy ciasto. 2/3 ciasta wyłożyć na blachę, pozostałączęść włożyć do zamrażalnika.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    EWI

    Ja używam sera swojskiego dlatego nie dodaję margaryny do sera, bo on jest bardzo tłusty. Jeżeli kupujecie ser w sklepie to należy dodać do niego margarynę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam taki sernik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmm rewelacja!;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychota!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    uwielbiam taki serniczek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !