Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach.Mięso mieszamy z odrobiną bułki tartej i cebulą.Przyprawiamy do smaku solą,pieprzem i przyprawą do mięsa mielonego.Masą z mięsa wypełniamy rurki makaronu cannelloni,nastepnie wrzucamy je do gotującej wody na 10-15minut.Po upływie tego czasu rurki wyjmujemy,osączamy z wody i układamy w naczyniu żaroodpornym jedna przy drugiej.Cannelloni polewamy sosem słodko kwaśnym.Zółty ser ścieramy na tarce o duzych oczkach i posypujemy nim makaron.Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200*C.Wkładamy naczynie z makaronem i zapiekamy na 50-60minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam,pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !