Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ozorki umyć, zalać wodą i obgotować 10 minut. Wyjąć, wystudzić i obciąć białą skórę. Pokroić w kostkę,wrzucić do rondelka z niewielka ilością oleju. Podsmażyć, wlać szklankę wody i gotować. Marchew obrać pokroić w kostkę, por w krążki, cebulę w piórka. Warzywa dodać do mięsa, dodać przyprawy i dusić do miękkości mięsa. W razie potrzeby uzupełnić wodę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mojego męża
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ozorki uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !