Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i pokroić na ósemki. Pomidory pokroić na połówki, ser feta w kostkę, szczypiorek posiekać. Fasolkę szparagową odsączyć z zalewy i wrzucić do reszty produktów. Wszystko wymieszać, dodać sok z jednej limonki, oraz przyprawę do jajek i wszystko razem wymieszać. Odstawić do lodówki na godzinę, aby smaki się przejadły:).


Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka! Uwielbiam takie mixy !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Polecam, szybka i pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne jest smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !