Sposób przygotowania

Pory kroimy w cieniutkie talarki, lekko solimy. Jaja gotujemy na twardo, czyli około 8minut, a następnie kroimy w kostkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę, ogórki również w kosteczkę. Z kukurydzy odlewamy z zalewy i dodajemy do pozostałych składników. Ser żółty ścieramy na małych oczkach tarki. Wszystko mieszamy. Dodajemy jogurt naturalny i majonez. Na koniec doprawiamy wedle smaku solą i pieprzem. Dobrze jest schłodzić sałatkę co najmniej 15minut. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pyszna...;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !