Sposób przygotowania

Herbatę zalać 2 szklankami wrzątku. Po 5 minutach napar odcedzić i połączyć z cukrem
Żelatynę rozpuścić w odcedzonym naparze, a następnie dodać whisky i wyciśnięty z cytryny sok.
Galaretkę wlać do pucharków, a następnie wstawić na 2 godziny do lodówki. Zastygniętą galaretkę dekorować ubitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo to coś dla mnie :) SUPER PRZEPIS!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    niezwykła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ciekawe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ależ pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    ciekawa galaretka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ooo... ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawe!podoba mi się pomysł na taki deserek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !